Next permanent Rangers manager

Let’s go!  

158 members have voted

Wee slippy deserves a send off from the Bard himsel'

Ode to a Scouse

Wee, sleeket, cowran, TIM’rous beastie,
O, what a panic’s in thy breastie!
One trophy in nine, the first o thit deid club
Thou needs to start awa sae hasty,
You've been find oot by Tam (O'shanter)McCourt
 Toys oot the pram, you've broken yon rattle!
the unwashed will be laith to rin an’ chase thee
          Wi’ murd’ring pattle!

I’m truly sorry sectarian dominion
Has broken Nature’s social union,
tho you embraced it leike wan o'thim
An’ tried to justify that ill opinion,
          Which makes thee startle,
At me, thy poor, earth-born companion,
givng no ony fucks to An’ fellow-mortal!

Thy wee-bit housie, too, in ruin!
It’s silly wa’s the ***’s are strewin!
An’ naething, now, to big a new ane,
          O’ foggage green!
An’ bleak December’s winds ensuin,
          Baith snell an’ keen!

Thou saw the fields laid bare an’ waste,
An’ weary Winter comin fast,
An’ cozie here, beneath the blast,
          Thou thought to dwell,
Till crash! the cruel coulter past
          Out thro’ thy cell.

That wee-bit heap o’ leaves an’ stibble
Has cost thee monie a weary nibble!
Now thou’s turn’d out, for a’ thy trouble,
          But house or hald,
To thole the Winter’s sleety dribble,
          An’ cranreuch cauld!

But Scousie, thou art no thy-lane,
In proving foresight may be vain:
The best laid schemes o’ Mice an’ Men
          Gang aft agley,
An’ lea’e us nought but grief an’ pain,
          For promis’d joy!

Still, thou art blest, compar’d wi’ Charlie Adam!
The present only toucheth thee:
But Och! I backward cast my e’e,
          On prospects drear!
An’ forward tho’ I canna see,
A way firward without your stare