Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
KnightswoodBear

Forum Fonts

Question

Has something changed with the forum fonts?  My username now splits over two lines and the topic titles look different?  It seems to be on PC and mobile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
On 5/7/2019 at 19:07, Div said:

Looks like it's not rendering as expected on Chrome. Works fine in the other browsers I've tested in but Chrome is making it look a mess.

 

Right, I didn't see the announcement thread.  Yes.  This.  It's a dogs dinner on Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've got chrome on my PC and it's fine/same as ever. 

 

F465FFCC-62E0-43B5-A532-99B6D38D2403.jpeg

Edited by Shandon Par

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
17 minutes ago, Melanius Mullarkey said:

Chrome Dome, mair like. 

All fonts are fine on mine on both iOS and Chrome PC.

More's the pity.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It'll be KB's staunch computer not displaying ******y fonts.

IMHO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×