All things Dundee FC

Anyone fancy a game of 5s tomorrow at 1pm? :P

Need one person!

No can do.

As I'll be travelling doon the road at that time, I'm coming down wi man flu and I'm two stone, at least, overweight.

Apologies for coming across as a time waster but I felt it was good manners to reply and inform you of my situation.

I'd have played, but ehv to fae 12hrs the morn.

And like thon DeeDee, ehm like twa stane iverweight ana.

TubbyDerry.

Wheesht. Ehm no gay or onythin like that, but eh think you cerry it well. I would never o kent, ken?

Ah that metters, at the end o the day. Is that you punch yer ain whecht. If yeh kin dae that, an ehm adressing ah the Derry here, we'll keep the hi-viz vest donning, drink their tea oota jeely jars, east o dobbies tree dwellers in their rightful place.

What we getting up tae this weekend, pal? Eh've still got a pillae case o loose cheenge.

I'd have played, but ehv to fae 12hrs the morn.

And like thon DeeDee, ehm like twa stane iverweight ana.

TubbyDerry.

crivvens ,jings and help ma boab. If stevie ever transfers to the diddy dees he ll need an interpreter . one for fifespud . how did tank work out for the berry pickers ?

My Blair(gowrie) speak is a bit rusty. But I heard.

Snottering jeezus ged that moichers chorrying aw oor birds shannus ged

Ged dear ged shannus ged

Ged